amerikali
Üye
Aşık olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşte son zamanların en sevdiğimiz aşk romanlarından bazıları – buharlı tarihi romanlar, doğaüstü yaratıklarla dolu son teknoloji çağdaş ve paranormal romanlar dahil. Bu listeyi yıl boyunca güncelleyeceğim, bu nedenle daha fazla öneri için tekrar kontrol etmeye devam edin.
Büyüleyici, yavaş yanan bir hikaye istiyorum.
Komşunun Lütfu, Kristina Forest
Nick’in destansı kara elf fantastik romanı, yayıncısı kapılarını kapattığında sendeledi. Şimdi diziyi bitirmek için büyük bir yeni sözleşmesi var – keşke kitap editörü olan güzel yeni komşusu Lily tarafından dikkati bu kadar dağılmasaydı.
Yerel Kitapçılar | Barnes ve Noble | Amazon
Isıyı açabilir miyiz? sahip olmak isterdim cızırtı.
Civciv Mıknatısı, Emma Barry
Aşıkların düşman olduğu bu hikayede, Instagram’ın arka bahçesindeki tavuk sürüsüyle ünlü olan Nic, Will’in yanında huysuz bir veterineri çeker. Nic geçmişine saplanmıştır; Will kendi gelecek korkusunun ötesini göremez – ama birlikte şimdiki zamanda var olmanın bir yolunu bulurlar.
Bana muhteşem bir Regency quiff’i ver.
Sonsuza Dek Kötü Adamın, Erin Langston
Dul Cora Dane, çocuklarının velayetini kaybetmemek için aristokrat bir nişanlı bulmalıdır, stat. Neyse ki, en iyi arkadaşının erkek kardeşi bir kontun varisidir. Ve böylece, tarihsel romantizmin uzun zamandır sunduğu en akıllara durgunluk veren karakter dönüşümlerinden birinde kendini yeniden şekillendiren Rake Nathaniel Travers ile tanışıyoruz.
Amazon
sevimli bir şey istiyorum Ve korkunç
Elfleri severim! Bana romantik bir dokunuşla düşünceli bir fantezi ver.
Büyüleyici, yavaş yanan bir hikaye istiyorum.
Komşunun Lütfu, Kristina Forest
Nick’in destansı kara elf fantastik romanı, yayıncısı kapılarını kapattığında sendeledi. Şimdi diziyi bitirmek için büyük bir yeni sözleşmesi var – keşke kitap editörü olan güzel yeni komşusu Lily tarafından dikkati bu kadar dağılmasaydı.
Isıyı açabilir miyiz? sahip olmak isterdim cızırtı.
Civciv Mıknatısı, Emma Barry
Aşıkların düşman olduğu bu hikayede, Instagram’ın arka bahçesindeki tavuk sürüsüyle ünlü olan Nic, Will’in yanında huysuz bir veterineri çeker. Nic geçmişine saplanmıştır; Will kendi gelecek korkusunun ötesini göremez – ama birlikte şimdiki zamanda var olmanın bir yolunu bulurlar.
Bana muhteşem bir Regency quiff’i ver.
Sonsuza Dek Kötü Adamın, Erin Langston
Dul Cora Dane, çocuklarının velayetini kaybetmemek için aristokrat bir nişanlı bulmalıdır, stat. Neyse ki, en iyi arkadaşının erkek kardeşi bir kontun varisidir. Ve böylece, tarihsel romantizmin uzun zamandır sunduğu en akıllara durgunluk veren karakter dönüşümlerinden birinde kendini yeniden şekillendiren Rake Nathaniel Travers ile tanışıyoruz.
Amazon
sevimli bir şey istiyorum Ve korkunç
Elfleri severim! Bana romantik bir dokunuşla düşünceli bir fantezi ver.