A Ulusal Bayan Hentbol Grubu, İzlanda maçı hazırlıklarına başladı

BOTR

Aktif Üye
A Ulusal Bayan Hentbol Grubu, 2 Mart Çarşamba günü 2022 Bayanlar Avrupa Hentbol Şampiyonası elemeleri kapsamında İzlanda’yı Kastamonu’da ağırlayacak. Kastamonu Merkez Spor Salonu’ndaki müsabaka saat 17.00’de başlayacak. A Ulusal Bayan Hentbol Grubu, bu maçın akabinde 6 Mart Pazar günü kümedeki dördüncü maçında deplasmanda bir daha İzlanda ile karşılaşacak.

Ulusallar, İzlanda müsabakaları için Kastamonu’da kampa girdi. Ulusal ekibin hazırlıkları 1 Mart’a kadar sürecek. Birinci etapta 14 oyuncunun katıldığı kampa ilerleyen günlerde 17 oyuncu daha katılacak. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda hazırlıklarını sürdürecek olan A Ulusal Bayan Hentbol Kadrosu, kamp sürecinde hem rakip grupları tahlil edecek tıpkı vakitte oyuncuların birbirleriyle kaynaşması sağlanacak.

“Sırbistan ile ikinci sıra için uğraş edeceğiz”

A Ulusal Bayan Hentbol Takımı’nın başında birinci maçına çıkacak olan Rumen Antrenör Costica Buceschi, “Hem benim için birebir vakitte birfazlaca insan için yeni bir tecrübe olacak. Hepimizin elimizden gelenin en uygununu yapacağını umut ediyorum. Bilhassa de İzlanda’ya karşı hayli kıymetli bir maç oynayacağız. Açıkçası şimdilik grubun birinci izlenimine ve görünüşüne bakılarak bir şey söylemem mümkün değil. Zira grubun başına daha yeni geldim, kızların birçoğunu tanımıyorum. olağan olarak Kastamonu’dan tanıdığım oyuncular var lakin şu anda grubun durumu için kesin bir şey söylemek güç. Lakin önümüzdeki hafta ekibin geri kalanı bilhassa her oyuncu kadromuza katıldığı vakit hayli daha güzel bir izlenime sahip olacağımı düşünüyorum” dedi.

birinci vakit içinderda kampa fizikî testler ile başlayacaklarını söyleyen Buceschi, “Önümüzdeki günler için fizikî testlerde bulunacağız. daha sonraki hafta grubumuzun öteki oyuncuları da gelerek tamamlandığında fizikî ve sıhhat testlerine devam edeceğiz” biçiminde konuştu.

İHA

Okumaya devam et...