Açık hece nedir Eodev ?

HaDiSe

Global Mod
Global Mod
Ack Hece, Eodev Hakknda

Ack hece, Eodev'de kullanlan bir tur hecedir. Eodev, ogrencilerin ve akademisyenlerin web tabanl bir ortamda ders calsmalarn kolaylastrmak icin tasarlanms ozel bir egitim yazlmdr. Bu, kullanclarn arama motoru araclgyla konuyla ilgili kaynaklar bulabilecekleri ve gorsel egitim kaynaklarndan yararlanabilecekleri bir egitim platformudur.

Ack hece, Eodev'de kullanclara ogrenmeyi kolaylastrmak icin kullanlan bir kalptr. Ack hece, kullancnn gelismis ogrenme teknikleri kullanarak konuyla ilgili kavramlar ozumsemesini saglar. Bu, ogrenme surecini kolaylastrarak, kullanclarn konuyla ilgili her bir kavram daha derinlemesine ogrenmesini saglar.

Ack hece, Eodev'de ogrenmeyi desteklemek icin kullanlan uc temel bilesenden olusur. Bu bilesenler, ogrenmeyi desteklemek icin kullanlan ogrenme ogelerinin kullanm, anahtar kavramlarn anlaslmas ve ogrencinin konularla ilgili goruslerinin gelistirilmesi seklindedir.

Oncelikle, ogrenme ogelerinin kullanm, ogrencinin konuyla ilgili kavramlar anlamasn ve ogrenmesini desteklemek icin kullanlan bir yontemdir. Ogrenme ogeleri, ogrencinin konuyla ilgili kavramlarn anlaslmasn desteklemek icin cesitli teknikleri kullanr. Ornegin, kavram haritalar, ogrenme hedefleri ve ogrenme ogeleri arasndaki iliskileri gostermek icin kullanlan bir aractr.

Ikincisi, anahtar kavramlarn anlaslmas, ogrenmeyi desteklemek icin kullanlr. Anahtar kavramlar, ogrencinin konuyla ilgili tum kavramlar anlamasn ve desteklemesini saglayan onemli kavramlardr. Anahtar kavramlarn anlaslmas, ogrencinin konu hakknda derinlemesine bir anlays gelistirmesini ve konuyla ilgili tum kavramlar ozumsemesini saglar.

Son olarak, ogrencinin konularla ilgili goruslerinin gelistirilmesi, ogrenmeyi desteklemek icin kullanlr.