Ampute Ulusal Kadrosu eski kalecisi Fatih Karakuş’a ulusal misyon

BOTR

Aktif Üye
Şahinbey Ampute Futbol Takımı’nın aldığı muvaffakiyetlerde her vakit imzası olan Fatih Karakuş, Şahinbey Ampute Futbol Grubu antrenörlüğünden daha sonra Ampute Ulusal Kadrosu Yardımcı Antrenörlüğü nazaranvine getirilmenin gururunu yaşıyor.

ÜLKEMİZİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Fatih Karakuş, yeni vazifesinin kendisini heyecanlandırdığını belirterek, “senelerca Şahinbey Ampute Futbol Takımı’nın ve Ampute Futbol Ulusal Takımı’nın kalesini gururla korudum. Bu iki forma altında biroldukca kupa ve muvaffakiyetler aldım. Şahinbey Ampute Futbol Takımı’nın benim ömrümde her vakit başka bir yeri var. Benim aldığım muvaffakiyetlerin gerisinde Şahinbey Belediye Liderimiz Mehmet Tahmazoğlu, Kulüp Liderimiz Cuma Hoş ve ailemin fazlaca büyük emekleri vardır. Fatih Karakuş onların yardımıyla ve takviyesi ile bugünlerine geldi. Hepsine farklı ayrı teşekkür ediyorum. Artık ise formasını senelerca gururla giydiğim Ampute Ulusal Kadrosu Yardımcı Antrenörlüğü vazifesine layık görüldüm. Bana bu misyonu layık bakılırsan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Lideri Muaz Ergezen, İdare Konseyi üyelerine ve her vakit bana takviye olan Ampute Ulusal Kadro Teknik Yöneticisi Osman Çakmak’ fazlaca teşekkür ediyorum” dedi.

AMACIMIZ DÜNYA KUPASI

Karakuş amaçlarının Dünya Kupası’nı kazanmak olduğunu belirterek “24 ülkenin iştirakiyle 30 Eylül, 09 Ekim tarihleri içinde İstanbul’da yapılacak olan Ampute Futbol Dünya Şampiyonası müsabakalarına sıkı bir biçimde hazırlanıyoruz. Avrupa Ampute Futbol Şampiyonluğunun akabinde bu millete Dünya Kupası gururunu da yaşatmak istiyoruz. Bunun için hocamız ile bir arada sıkı bir biçimde çalışıyoruz” dedi.

Okumaya devam et...