Barbra Streisand’ın anılarından öğrendiklerimiz

“Geriye dönüp baktığımda, ünlü olmayı hayal etmek, bunu gerçekten yapmaktan çok daha eğlenceliydi. Olmak Barbra Streisand yeni anı kitabı ‘Benim Adım Barbra’nın sonuna doğru yazıyor. “Uydurdukları saçma hikayelerden de, başarımın uyandırdığı kıskançlıktan da hoşlanmadım.” Burada, kitabın 970 sayfasından seçilen, onun zaferler ve hakaretlerle, aşk ilişkileriyle ve ünlülerle dolu, çok dikkatli bir şekilde incelenmiş bir hayat versiyonu var. arkadaşlar, korkular, antikalar ve (her zaman) yiyecek.

Hayatındaki erkekler hakkında söyleyecek çok şeyi var

• Streisand kaybetti onun babası 15 aylıkken üvey babasını sevmiyordu ama büyükbabasına yakındı, “bir keresinde kötü bir söz söylediğimde ağzımı kırmızı Lifebuoy sabunuyla yıkamasına rağmen.” Ama onun beni sevdiğini biliyordum. Kucağına oturup kulaklarındaki saçlarını kestim. Yani gerçek Samimiyet.”

• Gol attı Marlon brando, Bir bağış toplama etkinliğinde şarkı söyledikten sonra ergenlik çağındaki aşkı “birdenbire birinin beni sırtımdan öptüğünü hissettim. Kim buna cesaret edebilir? Arkamı döndüm ve bu o.” Kadın itiraz ettiğinde şöyle cevap verdi: “Böyle bir sırtına sahip olamazsın ve öpülmesine izin veremezsin.” Telefon selamlarından biri şuydu: “Seni uyluğunun iç kısmından ve dudaklarından nazikçe öpeceğim. ” Streisand, 1990’larda akşam yemeği için onu ziyaret ettiğini ve “arabasından çıkamadığını” yazıyor. “O kadar kilo almıştı ki direksiyonun arkasına sıkıştı ve ben de kollarından tutup onu dışarı çekmek zorunda kaldım.” Daha sonra ayaklarını ovuşturdu ve ona “On the Waterfront” yapımını anlattı.

• “Warren’la yattım mı?” son zamanlarda yapılan bir telefon görüşmesinden sonra merak etti Warren Beatty (Yaz stoklarında oldukları zamana kadar uzanırlar). “Biraz hatırlıyorum. Sanırım yaptım. Muhtemelen bir kez.”