Cody Rigsby’nin En Sevdiği 10 Şey

Cody Rigsby’nin peloton sınıflarının hayranları (ki onlardan bir sürü var), onun onları ezeceğini biliyorlar. Ancak döngüsü sırasında yaptığı zevkli espriler, acıyı uyuşturma etkisine sahip.

Şimdi, Ballantine ile birlikte 12 Eylül’de çıkan XOXO, Cody adlı kitabında Rigsby, atıştırmalık külçeleri dediği şeyleri – motivasyonel ısırıklar, flört tavsiyeleri, hayat tüyoları, popüler kültürden kısa bakışlar – sağlıklı yemeklere dönüştürüyor.

“Ben gerçekten açık bir kitabım, kelime oyunu yapıyorum” dedi. Bağımlı ebeveynlere sahip olmak, çocukken evsizlik yaşamak ve bir arkadaşımı alkolizm yüzünden kaybetmek de dahil olmak üzere, “Yaşadığım hayattan hiçbir utanç ya da suçluluk duymuyorum”.

“Karışıklıklarımı paylaşıyorum, kusurlarımı paylaşıyorum” diye ekledi, “ama aynı zamanda insanlara bu kusurların ve bu karışıklıkların beni bir başarı noktasına ve kendimi bulduğum bir yere getirdiğini de bildiriyorum.” Kendini sev. ”

Yayıncısının Manhattan ofisinden yaptığı bir video görüşmesinde 36 yaşındaki Rigsby, drag queenleri korumayı, Fire Island Pines’ın büyüsünü ve onun gibi eski bir Yıldızlarla Dans yarışmacısı olmasanız bile neden daha fazla dans etmeniz gerektiğini anlattı. Bunlar röportajdan düzenlenmiş alıntılardır.

1

Akşam yemeği ve film tek bir yerde

Koltuğunuzu önceden seçebildiğiniz, yemek sipariş edebildiğiniz, kokteylinizi getirtebildiğiniz sinemalardan gerçekten keyif almaya başladım. Annem neredeyse 70 yaşında, şeker hastası, birçok sağlık sorunu var ve bazen şehirde yapacak bir şey bulmakta zorlanıyoruz. Sinemaya gitmeyi çok seviyor ve ben de ona bağlı olduğumu hissediyorum. Küçük bir çocuğu izlemek gibi. O çok mutlu ve bölgede.

2

terapi

İnsanlar terapiye gidiyor ve şöyle diyor: “Ah, bu sorunla uğraşıyorum, bu yüzden bunu yapmayı bırakacağım.” Ama bence işler iyi giderken bile düzenli olarak pratik yapmak iyi.

3

çitalar

Ben gerçek bir Crunchy Cheetos hayranıyım. Onu seviyorum. Onu sev. Neyden yapıldıkları umurumda değil. Portakalın sahte olması umurumda değil. Benim için kötü olmaları umurumda değil. bana cheetos’ları ver

4

soğuk düşüşler

Bilim konusunda uzman değilim ama internette okuduklarım ve videolardan gördüğüm kadarıyla soğuk dalışlar iyileşmeye gerçekten iyi geliyor. Kaslarınızı güçlendirir ve vücudunuzdaki laktik asidin bir kısmını serbest bırakır. Görünüşe göre bağışıklık sisteminiz için de iyi, sizi güzel ve sağlıklı tutuyor. Ama her şeyin yanlış olduğunu varsayalım. Harika bir egzersiz çünkü bana zor şeyleri başarabileceğimi hatırlatıyor.

5

Pop Yıldızı Tartışmaları

Eşcinsel bir erkek olarak kültürümüzün büyük bir kısmının en sevdiğimiz pop yıldızına sahip olmak olduğunu düşünüyorum. Kimin en iyi şarkıcı olduğu, kimin en iyi konseri verdiği, kimin en iyi elbiseye sahip olduğu konusundaki sağlıklı tartışmaları seviyorum. Britney her zaman kalbimde olacak. Ama şu anda Beyoncé’ye o kadar hayranlık duyuyorum ki. Rönesans Dünya Turu’na iki kez gittim ve sanırım bu şimdiye kadar gördüğüm en muhteşem gösteri.

6

kraliçeleri sürüklemek

LGBTQ Topluluğunun Azizleri. Bize bol neşe, bol kahkaha, bol kamp, bol komedi getiriyorlar. Ancak drag’in şu anda insanları bölmek ve dikkatini dağıtmak için siyasi bir araç olarak kullanıldığını düşünüyorum. Sürükleme her zaman var olmuştur. Drag, 1950’lerde heteroseksüel insanlar tarafından askeri yanlısı propaganda olarak uygulandı. Bu böyle [expletive] insanların drag queen’leri sübyancı ve sübyancı olarak şeytanlaştırmaya çalıştıkları ve bu yanlış. Drag queen’leri ne pahasına olursa olsun korumalıyız.

7

Tatlı

Ben sadece tavuklu parmesan ve makarna yiyen kız değilim. Yemeğin sonunda, gerçekten iyi vakit geçirdiğimi hissetmek için biraz tatlıya ihtiyacım var.

8.

Ts Madison

Yetişkinlere yönelik bir film yıldızı olarak yola çıktı ve queer topluluğu içinde bu inanılmaz markayı yarattı; yüreği ve ruhu olan ama ona karşılık vermekten ve olduğu gibi söylemekten de korkmayan biri. O benim için ama özellikle de diğer siyah translar için bir ilham kaynağı.

9

Ateş Adası Çamları

Arabaların olmadığı, etrafta dolaşabileceğiniz ve yargılamadan, utanmadan, suçluluk duymadan istediğiniz her şeyi yapan garip küçük bir insan olabileceğiniz bir cennet parçası gibi her zaman çok büyülü hissettirdi. Geçen yıl orada bir ev aldım ve bu sadece bir hayalin gerçekleşmesiydi.

10

Kulüplerde dans etmek

İnsanları gerçekten dansa gitmeye teşvik ediyorum; buna yeterince öncelik verdiğimizi düşünmüyorum. Kulübe gitmek sosyalleşmek, rahatlamak ve kendinizi ifade etmek için harika bir yerdir. Ve house müzik de dinliyorum. Ruhunuza hitap eder ve size kendinizi bırakıp eğlenme izni verir. New York’a olan sevgimin büyük bir kısmı buradaki gece hayatından kaynaklanıyor.