Elin Hilderbrand, Nantucket Summers'a veda ediyor

Abone olmak: Apple Podcast'leri | Spotify | Bu şekilde dinlersin

Elin Hilderbrand'ın adı onlarca yıldır yaz aylarında kitap okumakla anılıyor. Nantucket adasındaki günahkar para sınıfında geçen romanları, romantizmi ve suçu, hayranlarının hindistancevizi yağı gibi emdiği güneşli bir plaj atmosferiyle birleştiriyor; bazıları o kadar tutkulu ki, sezon dışında Nantucket'e hac ziyaretleri bile yapıyorlar. .

Artık Hilderbrand tüm bunlardan vazgeçiyor. Uygun bir şekilde Kuğu Şarkısı adını taşıyan yeni romanının, Nantucket yaz romanlarının sonuncusu olacağını ve ona nefes alması ve başka planların peşine düşmesi için zaman tanıyacağını duyurdu. Bu hafta podcast'te bu karardan bahsediyor ve Gilbert Cruz'a yaklaşmakta olan yarı emekliliği hakkında ne hissettiğini anlatıyor.

“Ah, çok heyecanlandım. Daha mutlu olamazdım” diyor. “Yayıncılık işi Gilbert, son 24 yılda beni sürekli teslim tarihi baskısı altına soktu. Yani bir kitaba başlamadığım, ortasında bulunmadığım, bir kitabı bitiremediğim ve en az hoşuma giden kısmı olan kitabın pazarlanmasının olmadığı bir zaman olmadı. … Gerçekten evde oturup yazmayı, hatta daha iyisi okumayı tercih ederim. Bu yüzden emekliliğimde son teslim tarihi olmayan projelerde çok daha huzur içinde çalışabileceğimi umuyorum.”

Bu bölüm ve genel olarak kitap inceleme podcast'i hakkındaki düşüncelerinizi duymak isteriz. Bunları aşağıdaki adrese gönderebilirsiniz: kitaplar@Haber.