BOTR
Aktif Üye
Eczacıbaşı Dynavit Bayan Voleybol Kadrosu, CEV Kupası finali rövanşında Alman rakibi Allianz MTV Stuttgart’ı 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Turuncu-beyazlıların başarılı oyuncularından Fatma Şekerci, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine şampiyonlukla ilgili açıklamalarda bulundu. Şekerci, kupayı almak için fazlaca çalıştıklarını söz ederek, “Bizim için hayli hoş bir kupa oldu. Dönemin birinci kupası. Kupayı Türkiye’ye getirdiğimiz için fazlaca memnunuz. beraberinde bu biraz öbür kupalar için bizi motive etti. Önümüzde iki kupa daha var. Onları da Eczacıbaşı’na getirmek için epey çalışmaya devam edeceğiz. Çok inanıyorduk. Öteki kadrolardan epey daha yeterli oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Son maç deplasman olduğu için hiç bir vakit muhakkak olmuyor. Sahiden epeyce hoş bir Alman izleyicisi vardı. Çok fazla Türk de vardı. Onlara da bizi destekledikleri için epeyce teşekkür ediyorum. Çok keyifli olduk. Birinci iki seti aldığımızda şampiyonluğumuz muhakkaktı, bütün ekip alana koştu. Çok mutluyuz” diye konuştu.
Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün misyonu ve vizyonun belirli olduğunu vurgulayan Şekerci, “Genç ve yıldız kadrosunda da Eczacıbaşı’ndaydım. bu biçimdelarda da tek gayemiz şampiyon olmaktı. Türk hanımına verdiği ehemmiyet de inanılmaz büyük. Benim için kıymetli olandı bu. Her vakit kupa kazanırsınız fakat insanları kazanmak daha kıymetli. O yüzden bunu da kupa ile taçlandırdığımız için fazlaca mutluyuz” biçiminde konuştu.
“Avrupa kupasını getirmek bizim için büyük bir motivasyon”
Dönemin geri kalanı için ise tecrübeli voleybolcu, “Türk Ligi esasen inanılmaz sıkıntı bir lig. O yüzden bu Avrupa kupasını getirmek de bizim için büyük bir motivasyon. Bir tane gayemizi tamamlamış olduk. Artık iki tane kaldı. 3 tane gayesi tamamlamak ve başarmak için önümüzde epey az bir yol kaldı. Kolay olmayacak ancak biz çalışmaya devam edeceğiz” tabirlerini kullandı.
İHA
Okumaya devam et...
Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün misyonu ve vizyonun belirli olduğunu vurgulayan Şekerci, “Genç ve yıldız kadrosunda da Eczacıbaşı’ndaydım. bu biçimdelarda da tek gayemiz şampiyon olmaktı. Türk hanımına verdiği ehemmiyet de inanılmaz büyük. Benim için kıymetli olandı bu. Her vakit kupa kazanırsınız fakat insanları kazanmak daha kıymetli. O yüzden bunu da kupa ile taçlandırdığımız için fazlaca mutluyuz” biçiminde konuştu.
“Avrupa kupasını getirmek bizim için büyük bir motivasyon”
Dönemin geri kalanı için ise tecrübeli voleybolcu, “Türk Ligi esasen inanılmaz sıkıntı bir lig. O yüzden bu Avrupa kupasını getirmek de bizim için büyük bir motivasyon. Bir tane gayemizi tamamlamış olduk. Artık iki tane kaldı. 3 tane gayesi tamamlamak ve başarmak için önümüzde epey az bir yol kaldı. Kolay olmayacak ancak biz çalışmaya devam edeceğiz” tabirlerini kullandı.
İHA
Okumaya devam et...