Gerilim yazarı Alafair Burke onun fikirlerini alır

dunyadan

Aktif Üye
Abone: Apple Podcasts | Spotify | Nasıl Dinlenir

Alafair Burke'ün yeni gerilim filmi “Note” üç kadın, sarhoş, küçük intikam yapmak için birkaç yabancıyla hoş olmayan bir karşılaşma yaşadıklarında Hamptons'da bir sürü bagajla birlikte tatile çıkıyor. Ama oynadıkları şaka – “Seni aldatır” yazıtıyla bir not – kartoplarına yol açar, sonunda kayıp bir kişiyi içerir ve her kadını karanlık sırların arkadaşlarını neyin sakladığını sormaya zorlar.

Burke bu hafta podcast'i ziyaret ediyor ve moderatör Gilbert Cruz'a “not” fikrini nasıl bulduğunu ve genellikle kitaplarını yazarken nasıl davrandığını anlatıyor.

“Her zaman birkaç fikrim var, tıpkı kafamdaki kurulum gibi” diyor. “Ve sonra kafamda da karakterlerim var. İlk başta birbirlerine yönelik değiller. Belki de çeşitli nedenlerle benim için ilginç bir figür düşünüyorum. İlginç olan arka plan hikayesi olabilir ya da ilginç bir kişilik özelliği olabilir. Ve sonra üç kadının tatile çıktığı ve onları başını belaya sokan saçmalık yaydığı bir durumum var. Ve benim için yazmaya başlayabildiğim zaman – neredeyse bir tanışma ajansı gibi: Oh, tamam, düşündüğüm figürü alırsam, bu arka plan hikayesi ve bu korku ve bu senaryoya girer. “

Bu bölüm hakkındaki fikrinizi ve genel olarak kitap incelemesinin podcast'ini duymak istiyoruz. Onları gönderebilirsin Books@Haber.