Greaser'ların ve Sosyetiklerin gürlediği “Yabancılar” ile yolda

dunyadan

Aktif Üye
Boone, “'Yabancılar' baştan sona okuduğum ilk romandır” dedi. Beşinci sınıftaydı ve bu hemen bir etki yarattı. “İlk kez beyazların, diğer beyaz insanlara, bana siyahi biri olarak davranıldığı gibi davranabildiğini deneyimledim” dedi.

Boone ve oyuncu kadrosunun geri kalanı, bu sevilen mülkü yeni bir ortama dönüştürme ihtimali karşısında gergin değil, enerji dolu.

Grant, “1967'den beri bu romanı okuyan insanlar ruhlarını ve zamanlarını Ponyboy rolünü üstlenmeye ve anlatıcıyı kendileri gibi okumaya adadılar” dedi. “Bu insanları hayal kırıklığına uğratmak istemememi sağlıyor.” (Daha önce Broadway'de yer alan ve genç oyuncu arkadaşları için bir nevi elebaşı gibi davranan Boone'un daha büyük hedefleri vardı. “Bu gösteriyi dünyaya taşımak istiyorum ” Başınızı çevirin” dedi.)

Gözle görülür derecede kararlılar. “La Jolla”da Curtis'in karizmatik ortanca kardeşi Sodapop'u canlandıran ve Broadway'de tekrarlanan Jason Schmidt'in ön koluna, altında karakterinin adının yazılı olduğu vintage görünümlü bir kola şişesi dövmesi yaptırılmıştı. “Biraz daha fazla düşünmeye eğilimliyim” dedi. “Bana rahatlamam gerektiğini hatırlatıyor.”

İlham veren bir güç

Hinton'la İtalyan yemeği sırasında aktörler ona ergenlik hayatıyla ilgili (kime aşık oldu? Michael Landon, boş bakışlarla “Bonanza” dedi), içindeki gerçek yağcılar ve Sosyetikler hakkında sorular sordular. “yörünge.” (adamı tanıdığını ama karakterleri başka kimseye dayandırmadığını söyledi) ve daha sonra birlikte başka bir kitabı olan “Rumble Fish”i uyarladığı Coppola ile çalıştı. Kırmızı ceketi ve kurnaz, nazik zekası ile, yirmili yaşlarının (ve Pittman'ın) her sözüne kulak verdiği, 70'li yaşlarında beklenmedik bir etkileyiciydi.