Kentsel Güvenlik: Bölgeden 120.000 Euro Grosseto ve Follonica belediyelerine kadar

Seksenler

Yeni Üye
Bölge, kentsel güvenlik alanında sundukları projeler için kredi olarak Grosseto ve Follonica belediyelerine toplam 120.000 avro atamaya karar verdi.

Grosseto'da 65.000 Euro ve 55.000 65.000 Euro olacak.

“Bu şekilde destekliyoruz – Bölge Başkanı Eugenio Giani ve Yerel Yetkililerle Güvenlik ve İlişkiler Bölgesel Meclis Üyesi, Stefano Ciuoffo – Toplumlarımızın Güvenlik düzeyini arttırmak için toplumun yaşamındaki sosyal dahil edilmesi ve aktif katılımı. Dolayısıyla, finansal faaliyetlere yönlendirilen müdahaleler, tanıtım amaçlı olarak kabul edilen müdahaleler, tanıtım amaçlı olarak, tanıtım amaçlı olarak, tanıtım amaçlı olarak, tanıtım amaçlı olarak, promosyon, promosyon amaçlı olarak, tanıtım amaçlıdır. Gönüllü derneklerin katılımının önemli olduğu sosyal rahatsızlığı yapabilen önemli girişimler önemlidir.

Duyuru, Avrupa Sosyal Fonu'nun bölgesel programı artı 2021-2027 ile birlikte finanse edildi ve gençlerin özerkliği için Toskana bölgesinin projesi Giovanisì kapsamına giriyor.

“Bugün vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt vermek için yeni çözümler bulmak için güçlü hissediyoruz – Grosseto Meclis Üyesi Riccardo Megale ve Anci Toscana'nın güvenlik ve belediye polisine delegesi – entegre ve yenilenen kentsel politikaların konsolidasyonundan başlayarak, yerel hakemlerin yapımları ve aktif katılımların daha fazla yapılması, yerel olarak yapılandırmaların bir yanında, yerel olarak yapılandırmaların daha da desteklenmesinden daha fazla. ve entegre güvenlik politikaları alanında kapasite tasarımı.

Finansman, her belediye için en az 20.000 ila en fazla 75.000 Euro arasında değişmektedir.

Tüm detayları, finanse edilen projelerin sıralamasını, sıralamadaki taleplerin ve tahsiyi yaptırım uygulayan tespitin tüm eklerini bulabileceğiniz İnternet sayfasına aşağıdaki bağlantıda: