amerikali
Üye
Üç karakterin hikayelerinde Phil’in İrlanda kırsalı ve ailesi hakkında yazdığı şiirler yer almaktadır (Carmel’e “Çalıkuşu” adını vermiştir):
Tacizci sevgilisine açık özçekimler gönderen 23 yaşındaki serbest yazar Nell’in vücudunda yukarıda bahsedilen şiirin bir kısmı dövmesi var; Ayrıca Phil’i başka şekillerde de temsil ediyor. Kendisi gibi o da romantik: Gelecekteki erkek arkadaşı hakkında “Zaman, ne kadar süre ayrı kaldığımızı ölçen bir mekanizma” diye düşünüyor. “Sürekli onu düşündüğümden değil, o benim düşündüğüm gibi.”
Ancak ailenin en güçlü ortak özelliği kuru mizah anlayışlarıdır. Phil bize annesinin öğretmen olarak yeni bir işe bisikletle gittiğini anlatıyor, “yanakları pembeye dönmüş ve kendisine ait olmayan çocuklara vurduğu için kolları zayıflamış.” Nell doğduğunda Carmel bir erkeğin tutmasına izin vermiyor. çünkü “bu, onu kol boyu uzakta tutup betonun üzerine bırakmak gibi olurdu.” Kederli Nell şöyle diyor: “Sıcak su bitene kadar duşta duruyorum. Kutup ayıları üzgün başlarını ileri geri sallayıp kayıp karı ararken, parmak uçlarım kırışana kadar burada kalıyorum.
Duyarlılığı ve gücüyle Nell, üçlünün en eksiksiz üyesi olma yolunda ilerleyebilir. Romanın başlarında, kendi şiirinde anlattığı, koklear implant kullanarak annelerinin sesini ilk kez duyan sağır çocukların videolarını izleyerek acısından kurtuluyor.
Carmel, onlarca yıl sonra babasının yokluğunu hesaba katarken şöyle diyor: “Phil, Dante veya Ovid ile tartışacak konumda değildi çünkü birinin her şeyi yapması gerekiyordu.” Phil’in Enright’ın yazılarından sunduğu örnekler, ikna edici bir şekilde onun dönemini ve onun hayatını yansıtıyor. karakteri ve onu anlatıya dahil etme kararı, eserini ailenin bir başka üyesi haline getiriyor; sanki şunu soruyormuşçasına: Bunu bunun için feda etmeye değer miydi?Aşk bir seldir,
sis
Bulut olur, yağmur yağar
Nehirde sudaki su
Kalp kalpte. Bu kadar
Buradan yokuş aşağı gidiyor.
Tacizci sevgilisine açık özçekimler gönderen 23 yaşındaki serbest yazar Nell’in vücudunda yukarıda bahsedilen şiirin bir kısmı dövmesi var; Ayrıca Phil’i başka şekillerde de temsil ediyor. Kendisi gibi o da romantik: Gelecekteki erkek arkadaşı hakkında “Zaman, ne kadar süre ayrı kaldığımızı ölçen bir mekanizma” diye düşünüyor. “Sürekli onu düşündüğümden değil, o benim düşündüğüm gibi.”
Ancak ailenin en güçlü ortak özelliği kuru mizah anlayışlarıdır. Phil bize annesinin öğretmen olarak yeni bir işe bisikletle gittiğini anlatıyor, “yanakları pembeye dönmüş ve kendisine ait olmayan çocuklara vurduğu için kolları zayıflamış.” Nell doğduğunda Carmel bir erkeğin tutmasına izin vermiyor. çünkü “bu, onu kol boyu uzakta tutup betonun üzerine bırakmak gibi olurdu.” Kederli Nell şöyle diyor: “Sıcak su bitene kadar duşta duruyorum. Kutup ayıları üzgün başlarını ileri geri sallayıp kayıp karı ararken, parmak uçlarım kırışana kadar burada kalıyorum.
Duyarlılığı ve gücüyle Nell, üçlünün en eksiksiz üyesi olma yolunda ilerleyebilir. Romanın başlarında, kendi şiirinde anlattığı, koklear implant kullanarak annelerinin sesini ilk kez duyan sağır çocukların videolarını izleyerek acısından kurtuluyor.
Bu, yaşayan en büyük yazarlardan birinden aileye, zulüm ve yalnızlıkla barışmanın ne kadar zaman aldığına, Ovid’in şiirsel olmayanı yapmaya çabaladığı bir adamın gölgesinde yaşayan bir kadın olmaya dair güçlü, düşünceli bir kitap. Çocuk yetiştirme ve dondurucunun buzunu çözme işi. Enright, yeniden bağlanan kablolar aracılığıyla soğuyarak aşktan hem ev içi hem de aşkın terimlerle bahsediyor.Çocuk yukarıya bakıyor
Yırtılma başlangıcı
Yüzünde bir şeyler oluyor
yırtılma onayı
O değişiyor
Sıvı oluşumu
Gösterir
Dolu, şişen damla
O cevaplar
Gözyaşı serbest bırakılması. Bolca.