Konyaaltı Belediyespor Bayan Hentbol Kadrosu yarı finalde

BOTR

Aktif Üye
2021-2022 Hentbol Dönemi Bayanlar Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Konyaaltı Belediyespor, kendi saha ve izleyicisi önünde İzmir Büyükşehir Belediye GSK’yı ağırladı. Dolu tribünler önünde oynanan müsabakaya süratli başlayan Mavi Kelebekler, izleyicisinin de takviyesiyle birinci yarıyı 18-13 önde kapattı. İkinci yarıda da oyun disiplininden kopmayan Konyaaltı, bir orta farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Son düdükle birlikte Mavi Kelebekler alandan 36-29’luk skorla bir üst çeşide çıktı. Sanja ve Alena’nın 8’er golle yıldızlaştığı müsabakanın bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşayan Mavi Kelebekler’e maçı başından sonuna kadar seyreden Konyaaltı Belediye Lideri Semih Esen ve taraftarlar da eşlik etti.

ESEN TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Konyaaltı Belediye Lideri Semih Esen, salonda oluşan atmosfer ve peşi sıra gelen galibiyetten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek ekibi tebrik etti. Lider Esen, “birliktee biten birinci maçın akabinde bu biçimdesi bir galibiyet alan kadromuzu kutluyorum. Bizleri bir daha gururlandırdılar. Ayrıyeten, bir gün evvel yaptığımız davete kayıtsız kalmayarak salonu dolduran hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

GEÇEN YILIN RÖVANŞINI DA ALDIK

Antrenör Birol Ünsal ise, geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir ile yarı finalde karşılaştıklarını, oynanan iki maçın sonunda gol averajıyla finali kaçırdıklarını belirtti. Ünsal, “Bu sonuçla geçen yılın rövanşını da almış olduk. Konyaaltı’na yakışan bir sonuç oldu. Konyaaltı her şeyin en uygununu hak ediyor. Bizleri destekleyen seyircilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Uzun süren sakatlık periyodunun akabinde alanlara dönen sol kanat oyuncusu Ceylan Aydemir, maça epey âlâ hazırlanmalarının kararınu aldıkları için hayli memnun olduklarını belirtti.

DHA

Okumaya devam et...