Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda madalya kazanan atletlere mehterli karşılama

BOTR

Aktif Üye
Toplam 38 ülkeden 650 atletin iştirakiyle İstanbul’da gerçekleşen ve 8 gün süren karşılaşmalara Kayseri’den 7 atlet katıldı. Sercan Koç, Ezgi Keleş ve Hasan Çetin altın, Mensure Karadayı, Emre Aydoğdu, Fatih Öncü ve Emre Yılmaz bronz madalya kazandı. Kayseri’ye dönen başarılı atletler için havalimanında mehter gruplu merasim düzenlendi. Karşılama merasimine, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yakup Deliktaş, Melikgazi Belediye Lider Yardımcısı ve Melikgazi Belediyespor Lideri Yakup Deliktaş, Muaythai Federasyon As Lideri Halil Demir ve atlet yakınları katıldı. Karşılama merasiminde konuşan Ulusal Kadrolar Sportif Yöneticisi Göksel Cingöz, “Bu başarıyı şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na armağan ediyoruz. Sıkıntı olanı başardık, dünyanın en âlâ dövüşçülerinin içinden sıyrılıp madalyayla onurlanan tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Sporcularımı alınlarından öpüyorum” diye konuştu.

SERCAN KOÇ: İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTUNCA GURUR DUYDUM

Büyük Seçkin Erkek kategorisinde altın madalya kazanan Sercan Koç ise, “Muaythai yarışlarında birinci oldum. Avrupa Şampiyonu oldum. Dünya Şampiyonalarında final oynuyordum, İstiklal Marşını okutmak nasip olmuyordu. Allaha fazlaca şükür bu sefer oldu. Milyonlar verseniz o 38 ülkenin içinde birinci olup İstiklal Marşımızı okutunca gurur duydum” tabirlerini kullandı.

EZGİ KELEŞ: ÇOK ÇALIŞTIK, EMEK VERDİK KARŞILIĞINI ALDIK

U23 Bayanlar kategorisinde 54 kilogramda altın madalya kazanan Ezgi Keleş de, “Çok çalıştık, emek verdik karşılığını aldık hayli memnunuz. Başta antrenörüm Göksel Cingöz olmak üzere aileme ve sevdiklerime hayli teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluğumu da Fırat Yılmaz Çakıroğluna armağan etmek istiyorum” dedi.

DHA

Okumaya devam et...