Red Bull Curb Kings’te Türkiye’nin en düzgün kaykaycıları bir ortaya geldi

BOTR

Aktif Üye
Kadıköy’deki Müze Gazhane Otoparkı Red Bull Curb Kings aktifliği için kaykay parkuruna dönüştürüldü. Atletler tüm parkurun kullanması, tarz ve teknik yetenek üzerinden heyet tarafınca değerlendirildi. Yarışmacıların performanslarının akabinde heyetin değerlendirmesiyle günün kazananı Gökhan Eray oldu.

Red Bull Curb Kings kazananı Gökhan Eray, “Öncelikle hayli memnunum. Bu kadar yetenekli kaykaycı içinden birinci olmak inanılmaz bir his. Red Bull kusursuz bir iş çıkartmış. Hem fazlaca eğlendik birebir vakitte çabayı sonuna kadar hissettik. Pist fazlaca şık ve kullanışlı tasarlanmış. Alana girdiğim anda motivasyonum tavan yaptı. Ortadaki curb en zorlayıcı alandı. bu biçimde aktifliklerin daha fazla organize edilmesini diliyorum. Red Bull’a ve emeği geçen herkese bize bu imkânı sunduğu için fazlaca teşekkür ediyorum” dedi.

Red Bull Sportmeni Berke Dikişçioğlu ise “Bugün burada birbirinden yetenekli kaykay atletleriyle bir aradaydık. Nitekim izleyenlere epeyce keyifli ve eğlenceli anlar yaşattılar. Kaykay sporunun hızla gelişiyor olması benim için nitekim çok memnunluk verici Otoparkın kaykay alanına dönüşümü konusunda şahane bir iş çıkarttık” diye konuştu.

Şampiyon sportmen “Bu üslup etkinlikler yardımıyla olimpik bir spor olan kaykayın ülkemizde daha da gelişeceğine eminim. Red Bull’a birlikte bu biçimde bir aktifliğe konut sahipliği yaptığım için epeyce mutluyum” dedi.

Okumaya devam et...