Rezervasyon sistemi için farklı sesler getirin

dunyadan

Aktif Üye
Uyguladığınız bazı değişiklik örnekleri nelerdir?

Büyük bakım satın alımlarımızı diğer raporlar ve formlarla birlikte iptal ettim çünkü daha fazla kitabı okuyucularla birleştirmek amacımıza hizmet etmediler. Pazarlama ve tanıtım müdürleri daha önce sadece editoryal olan editoryal toplantılara geldi. Sanat, pazarlama, reklam ve düzenleme de dahil olmak üzere her farklı departmana yansıtılan 24 yeni insan kiraladım. Toplantılar şimdi herkesin konuşması için bir eğri alacağı şekilde yapılandırılmış. Okuyucular için daha uygun fiyatlı hale getirmek için ciltsiz kitaplardan daha fazla kitap alıyoruz.

Uyguladığınız değişikliklerden ne gibi sonuçlar görüyorsunuz?

Bir okuyucuya kitap getirmek için bir iki yıl olduğumuz için, bu sonuçlar henüz mevcut değildir. Ancak yaptığım değişiklikler burada kültür, enerji ve canlılığı değiştirdi. Buraya yansıyan insanlarda ve inşa ettiğimiz listelerde insanlara yansıtılan yeni DNA'yı görmeye başlıyoruz. Farklı kategorilerde farklı seslerle yeni kitaplar satın alıyoruz. Kapaklarımız, kopyalarımız ve pazarlarımız hakkında konuşma şeklimiz bile değişti.

Çeşitlendirmeye nasıl yatırım yapıyorsunuz?

Çeşitliliğe olan bağlılığım sadece cins değil, aynı zamanda türlerin sınıfları ve konuları ile de ilgilidir. Ve Nadxieli Nieto gibi farklı geçmişlere sahip editörleri işe alırsak, editör yönetmeni Algonquin'de. Misyonları göz ardı edilen keşfedilmemiş sesleri yükseltmek – Güney Stoices, Latinx ve renk yazarları, farklı kimlik ve yönelim biçimleri.

Yayıncılığa giren yeni nesil kadınlara nasıl liderlik edeceksiniz?

Kim olduklarını, yaratmak istedikleri alanı belirlemelerine ve çeşitliliklerini sermaye olarak görmelerine yardımcı olmalarına yardımcı olarak. İnsanları benzersizliklerini süper güç olarak kullanmaya ve süper güçlerinin ne olduğunu bulmalarına yardımcı olmaya teşvik ederek. Yayıncılıkta aldığım mesaj bu değildi. Her şey uyum sağlamakla ilgiliydi. Bu pozisyonda bir Asyalı kadın gören insanlara sahip olmak, özellikle de baktığım gibi görünen insanları görmediğim için, diğer insanların bunu başarabileceklerini görmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca onlara nasıl iyi bir editör olacağını ve bir yayıncı gibi nasıl düşünüleceğini öğretiyorum. Ve biz insanlar, özellikle diğer kadınlar ve inandıkları kitap satın alma olasılığı, yeterince temsil edilmedi ve yazarları güçlendiriyoruz.