Samantha Irby, havalı olduğunu düşünmen için seni nasıl kandıracağını biliyor.

dunyadan

Aktif Üye
5

‘DSÖ? Haftalık” ve “Okunma”

Ünlü ve popüler kültür haberlerinin bana düşük riskli, şakalar ve ilginç fikirlerle anlatılmasını seviyorum ve bu iki harika podcast beni asla hayal kırıklığına uğratmadı. Ev sahiplerine koşulsuz güvenirim. Hiç bir bölümü kaçırmadım! Üvey çocuklarım 15 ve 17 yaşındalar ve bildiğiniz gibi gençler vücutlarının veya telefonlarının dışında var olmazlar, bu yüzden belimi tutmazlar. Komik ve benden daha fazlasını bilen insanlardan pop kültürümü duymak güzel.

6

‘Eski kız arkadaşı’

Kayıp Kız’ı ilk okuduğumda aklımı başımdan almıştı. Çok iyi bir kitap – çok zekice, çok komik ve ayrıntılı. Yılda bir kez okurum. Bu benim teselli kitabım, bu da muhtemelen hasta olduğum anlamına geliyor ama umurumda değil! (Bu arada, Gillian Flynn’in bir sonraki kitabı nerede? Baskı yok ama aynı zamanda: BASINÇ. Kızım, seni özledik!)

7

Arabam

Hiçbir yere gitmek zorunda bile değilim, ısıtmalı koltuğu ve bir kitabı olan sıcak bir arabada olmaktan çok mutluyum (“kitap” derken “telefonumu” kastediyorum). Şu anki arabamı bile o kadar sevmiyorum ama yine de içinde oturmayı ve beynimin duvarlarından seken düşünceleri dinlemeyi neredeyse her yerden daha çok seviyorum. Bir bebeği buritoya nasıl saracağınızı ve sonra bebeğin ağlamasını nasıl keseceğinizi biliyor musunuz? Arabadaki benim. Emniyet kemerimi taktım ve gözyaşlarım gitti. Eşim bilir ki ben arabada telefondayım dediğimde kesinlikle ondan bahsetmek içindir.

8.

Ev için saç kesme makineleri

İlk kez 16 yaşında, lise son sınıfıma başlamadan bir gün önce saçımı kazıttım ve o zamandan beri saçlarımı kesmeyi bırakmadım. Birçok kuaförüm oldu ve hepsini çok sevdim. Net (gereksiz) bir dizilişi takdir ediyorum ama NBA’deyim gibi değil; Ustalıkla şekillendirilmiş bir saç çizgim yoksa kelimenin tam anlamıyla kimse umursamıyor.

9

çalma listeleri

Çocukken hep insanlar için karışık kasetler yapardım. Artık kullandığınız herhangi bir müzik platformunda bir çalma listesi oluşturabilirsiniz ve bu, 60 dakikalık bir kaset paketi satın alıp bütün bir öğleden sonrayı en iyi şarkıları derleyerek geçirmeniz gerektiğinden çok daha hızlı ve daha az emek gerektirir. , “Hey, senden hoşlanıyorum ama benden iğrenirsen makul bir inkar da var.” Bilinçli olarak konulardan oynatma listeleri oluşturuyorum ve bunları Instagram’da yayınlıyorum veya haber bültenime bir bağlantı ekliyorum. Kendim için hiper-spesifik çalma listeleri (“7 Songs to Run Errands Too”) oluşturmaktan zevk alıyorum ama aynı zamanda arkadaşlarım için (“Seni Harika Olduğumu Düşünmeye Kandıracak Bir Müzik Koleksiyonu”) oluşturmaktan da keyif alıyorum.

10

jel ped

Birkaç yıl önce yeni bir şilte aldık ve satıcı bonus olarak iki fantezi jel yastık verdi. Şimdi bir daha asla sahip olmayacağım. Çok ısınmazlar, ama en iyi yanı, benim gibi yastığınızı derme çatma bir şişkin tüp haline getirmeyi tercih eden bir yan uyuyan iseniz, bunu yapabilirsiniz. Çıtır çıtır kalıyor ve yastık kırıldı diye ağlamak yerine, sabahları ezip eski haline döndürebilir ve üzülmeyebilirsiniz. Mükemmel teknoloji! Asla geri dönmeyeceğim.

Dina Gachman, yas üzerine denemeler kitabı olan Kaybınız İçin Üzgünüm’ün yazarıdır.