Sarah Hoover yeni anı kitabında Tom Sachs'la olan hayatını anlatıyor

Bay Sachs, Bayan Hoover'dan önceki yaşamını Steve Jobs'unkiyle karşılaştırdı, özellikle de Bay Jobs'un birkaç yıldır kanepesiz yaşadığını çünkü kendi beğenisine göre bir kanepe bulamadığı için. “Her zaman perde veya kanepe olmadan yaşayan adam olma yolundaydım” dedi. “Sarah'nın hayatıma kattığı pek çok harika şeyden biri nezakettir.”

Bayan Hoover şaşkınlıkla konuştu: “Benimle tanıştığın için çok şanslısın.”

Bayan Hoover'ın özel zevkleri var. Nadiren televizyon izliyor. Çok okuyor ama neredeyse tamamı kadınlara ait kitaplar. “Erkek bakış açılarını duymak gerçekten zor” dedi ve “Jonathan'lardan” (Franzen, Safran Foer, Lethem) vazgeçtiğini ekledi.

Sanat tarihi, bale, şikayet etmek, şımarmak, kaymak, fırında patates, köpeği, saykodelikler, yoğun kırmızı şaraplar, çamaşırları katlamak, çocuklarının kıyafetlerini düzenlemek ve rengarenk platform topuklu ayakkabılar sevdiği şeylerdir. Otellere karşı kararsız bir tavrı var. Kalemlerden nefret ediyor.

“Gerçek Ev Hanımı” moda tasarımcısı ve Bay Sachs'ın uzun süredir arkadaşı olan Jenna Lyons, Bayan Hoover'a olan ilgisi karşısında ilk şaşkınlığını hatırladı. 2007 yılında tanıştıklarında Bayan Hoover 23, kendisi ise 41 yaşındaydı.

Bir marka firması olan FundamentalCo'nun ortağı olan 56 yaşındaki Bayan Lyons, “Onunla ondan çok daha genç olduğu için dalga geçtim” dedi. “'Hadi, Tom' dedim.” Sonra bir sanat etkinliğinde Bayan Hoover'la tanıştı. Bayan Lyons, “Uğruna canımı sıkan köpeğini getiriyor” dedi. “'Bu kız gerçekten çok başarılı!' diye düşündüm. Olayları yatıştırmaz, saklamaz ve sözlerini sakınmaz.”

Bayan Hoover, kışkırtıcı çalışmaları ve davranışlarıyla tanınan bir sanatçı olan kocasından nezaket ilhamı aldıysa da, onu daha küstah olmaya itiyordu. “The Motherload”da Bayan Hoover, Bay Sachs'ın kendisine kaba davranan bir kadından bahsettikten sonra “Sürtük olsan iyi olur” dediğini yazıyor.