BOTR
Aktif Üye
Satranç karşılaşmaları madalya ve kupa merasiminde atletlere hitaben konuşan Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok, “Şehrimizde hoş bir şampiyonaya konut sahipliği yaptık. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu idaremize ve emek veren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Spor için ülkemizde ve Keçiören’imizde önemli yatırımlar yapıyoruz. Türkiye, en hayli spor yatırımı yapılan periyodu yaşıyor. Ülkemize ve kentimize verdiği takviyelerden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na da teşekkür ediyorum. Türkiye Şampiyonalarımıza katılan tüm atletlerimize teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri tebrik ediyorum” dedi.
Olimpiyatlar için seçmelerin yapıldığı Türkiye İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası ve Olimpiyat Seçmelerinde satranç haricinde masa tenisi, tenis, atıcılık ve oryantiring branşlarındaki yarışlar da geçtiğimiz hafta boyunca farklı günlerde gerçekleştirildi. Bu karşılaşmalarda dereceye giren atletler olimpiyatlara gitme yolunda hak kazanacak.
İHA
Okumaya devam et...
Olimpiyatlar için seçmelerin yapıldığı Türkiye İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası ve Olimpiyat Seçmelerinde satranç haricinde masa tenisi, tenis, atıcılık ve oryantiring branşlarındaki yarışlar da geçtiğimiz hafta boyunca farklı günlerde gerçekleştirildi. Bu karşılaşmalarda dereceye giren atletler olimpiyatlara gitme yolunda hak kazanacak.
İHA
Okumaya devam et...