Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları’nın açılışı yapıldı

BOTR

Aktif Üye
Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Memleketler arası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları’nın Rumeli İskelesi’nde yapılan açılış merasimine Süleymanpaşa Belediye Lideri Cüneyt Yüksel, Gençlik Spor Vilayet Müdürü Ahmet Üzgün ve yelkenciler katıldı.

Yarışlara, Azerbaycan, Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Malta, Yunanistan, Tayland, Ukrayna ve Türkiye’den 313 atlet katılacak ve 5 gün sürecek. Süleymanpaşa Belediye Lideri Cüneyt Yüksel, “Değerli iştirakçiler, bugün 313 tane evladımız, 313 tane dünya gencimizi Süleymanpaşamızda ağırlıyoruz. 8 ülkeden 33 kadro konuğumuz oldu ben her birine başka farklı Türkiye’ye, Tekirdağ’a, Süleymanpaşa’ya beğenilen geldiniz diyorum. Size Süleymanpaşa’dan bahsetmek istiyorum, burası Asya ile Avrupa’nın tam merkezinde olan Tekirdağ ilinin merkez ilçesi, burada sizin yaşıtlarınızla birlikte olacaksınız 5 gün boyunca. İnşallah sizi güzel bir biçimde konuk etmeye çalışacağız. Türkiye ile bir arada toplamda 8 ülke, konuk ettiğimiz 7 ülkeden geldiniz, pandemiden dolayı biraz geriden takip ediyoruz süreci inşallah önümüzdeki sene fazlaca daha fazla ülkeden iştirakçinin olmasıyla ilgili çalışmalara başladık. Tekirdağ Süleymanpaşa bilhassa yelken noktasında kulübümüz yardımıyla epey yeterli yerlere geliyor. Gençlerimiz, çocuklarımız yani arkadaşlarınız yeterli biçimde eğitiliyor. İşte bu yarışlarda birbirinizi tanıma fırsatını da bulacaksınız. Her daim gönlümüz, kapımız burada sizlere açık. yenidendan beğenilen geldiniz diyorum” dedi.

Yüksel’in konuşmasının akabinde yelken kulüplerine iştirak sertifikası verildi. (DHA)

Okumaya devam et...