Tom Brady NFL’e geri dönüyor! Emeklilik sonucundan vazgeçti

BOTR

Aktif Üye
Amerikan futbolu tarihinin en başarılı oyuncularından biri olarak gösterilen Tom Brady, emeklilik sonucundan vazgeçtiğini ve 23. dönemi için NFL’e geri döneceğini deklare etti.

44 yaşındaki efsane oyuncu, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Son iki ayda, yerimin tribünlerde değil, hala alanda olduğunu fark ettim. bu biçimde da gelecek. Lakin artık değil. Kadro arkadaşlarımı seviyorum ve bana dayanak olan ailemi seviyorum. Onlar olmadan bunların hiç biri mümkün değil. Tampa’ya 23. dönemim için geri dönüyorum. Bitmemiş bir işimiz var.” tabirlerini kullandı.

Tom Brady Şubat ayında yaptığı açıklamada emeklilik sonucu aldığını açıklamıştı.

7 defa Üstün Bowl kazandı

NFL’de şu ana kadar 22 dönem geçiren ve birfazlaca başarılara imza atan Brady, 7 sefer Harika Bowl zaferi yaşadı. Başarılı oyuncu 5 kere de Harika Bowl’da MVP (En kıymetli oyuncu) olmayı başardı.

Birçok kişi tarafınca Amerikan futbolunda tüm vakit içinderın en yeterlisi olarak gösterilen oyuncu, 2000 yılında New England Patriots’ta mesleğine başlamıştı ve en son Tampa Bay Buccaneers’te forma giyiyordu.

Okumaya devam et...