Tour Of Antalya’nın şampiyonu Jacob Hindsgaul

BOTR

Aktif Üye
Tour of Antalya’nın son etabında Genel Ferdi Klasman liderliğini koruyarak 2022 şampiyonu olan Uno-X kadrosundan Jacob Hindsgaul, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bir gün evvel tırmanış etabında gösterdiği fevkalade performansla kendisini Genel Ferdi Klasman birinciliğine taşıyan Hindsgaul şunları söylemiş oldu:

“İnanması bile güç. Benim için birinci oldu lakin umarım son olmaz. Yarış sert bir başlangıçla start aldı. Kaçışa girmek için birfazlaca grup çalıştı. Kadrom rakiplerimizi epey âlâ denetim etti. Üç kişi ile birlikte büyük iş çıkardık. Son kısımda ön tarafa yakın kalmayı sağlamak lazımdı, onu da yaptık. Arkadaşlarım beni önde tutmak için epey çalıştılar. Vakte karşı yarışlar Danimarka’da epeyce kıymetlidir. Yeterli bir yeteneğim var, hem yokuşta hem vakte karşı da düzgünüm. Çok sert yokuşlar benim için güç olabilir lakin onu da başarabilirim. O denli memnunum ki.”

Dört kategoride mayo sahiplerini buldu

Tour of Antalya’nın 2022 şampiyonu olan Uno-x ekibinin atleti Jacop Hidsgaul’a Akra Hotels sponsorluğundaki Magenta formasını ve mükafatını T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. Fraport TAV Antalya Airport sponsorluğundaki İklim Değişikliği Farkındalığı mayosunu Wiv Sungod grubunun atleti Jacob Scott’a mükafatını Froport TAV Antalya Genel Müdürü Deniz Varol ve Muratpaşa Belediye Lideri Ümit Uysal taktim etti. Corendon Airlınes sponsorluğundaki Dağların Hükümdarı Mayosunu kazanan Felbermayr Simplon Wels kadrosundan Daniel Turek’e turuncu mayoyu ve mükafatını Corendon Airlines İdare Konseyi Lideri Yıldıray Karaer, Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek’le bir arada verdi.

Touristica’nın sponsorluğundaki En Yeterli Sprinter sportmeni olan Sarı mayoyu Alpecin-Fenix grubundan Jakub Marek Mareczko’ya mükafatını Touristica İdare Heyeti Lideri Burak Tombul ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı takdim etti.

Bu ortada etap sonunda kürsüye çıkan Jakup Marek Mareczko, Arvid De Klein ve Matteo Malucelli’ye mükafatını Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Türkiye Bisiklet Federasyonu Lideri Emin Müftüoğlu ile bir arada verdi.

Tour of Antalya’nın en başarılı kadro olan ve birincilik kürsüsüne çıkan Terengganu Polygon ekibine mükafatını T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi.

İHA

Okumaya devam et...