Ulusal hentbolcu Beyza Karaçam, İsveç’e transfer oldu

BOTR

Aktif Üye
Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında 2 ve 6 Mart’ta İzlanda ile oynanacak maçlar öncesi Kastamonu’da kampa giren A Ulusal Bayan Hentbol Ekibi’nde yer alan 21 yaşındaki Yenimahalle Belediyesspor oyuncusu Beyza Karaçam, Ulusal ekip ile hazırlıklarını sürdürüyor.

Toplamda 80 kez ulusal formayı giyen 21 yaşındaki Ulusal hentbolcu Beyza Karaçam, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilkokul 4. sınıfta vücut eğitimi öğretmeninin tavsiyesi üzerine hentbola başladığını belirterek, “Samsun Gençlikspor’da 8 yıl oynadım. daha sonrasında nazaranlespor’a, bir sene orada ter döktükten daha sonra da Yenimahalle Belediyespor’a transfer oldum. İki yıldır da Yenimahalle Belediyespor’da oynuyorum” dedi.

İsveç’in IFK Kristianstad kadrosuna transferi sebebiyle memnun olduğunu söyleyen Karaçam, “Yenimahalle Belediyespor ile IFK Kristianstad içinde geçen yıl 18 Kasım’da oynanan Avrupa kupası maçı için İsveç’e gittik. İki maçımız da oradaydı. İzlendiğimi biliyordum. Orada gösterdiğim güzel performans yardımıyla transfer sürecim gerçekleşti. Memnunum, gururluyum. Türkiye’yi en güzel biçimde temsil edeceğime inanıyorum. Beni arayanlar da tıpkı biçimde gururluydu. Mutluluğumu onlar da paylaştı. Meslek planlarımda yurt dışı vardı. Bunun için çalışıyordum” diye konuştu.

İHA

Okumaya devam et...