Yasemin Adar ismine Güreş Şampiyonası düzenlenecek

BOTR

Aktif Üye
Dünya ve üst üste 4 sefer Avrupa Şampiyonluğunun yanı sıra 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda üçüncü olarak ülkemize bayanlarda güreşte birinci madalyayı getiren atlet olarak tarihe geçen, hem de Türkiye Güreş Federasyonu İdare Heyeti Üyesi Yasemin Adar’a, doğup büyüdüğü Balıkesir’den 8 Mart Dünya Bayanlar günü anısına manalı bir jest geldi.

U17 ve U20 Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası, ulusal atletin ismine düzenlenecek.

Başarılı sportmen, “Doğduğum ve büyüdüğüm kent Balıkesir’de bu biçimde bir tertip düzenlenmesi beni epey keyifli etti. Üstelik, 8 Mart Dünya Bayanlar Günü’nde başlayacak olması ve şampiyonaya benim adımın verilmesi epey büyük bir onur. Sorumluluğumu daha da artıran gurur verici bu karardan dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Liderimiz sayın Yücel Yılmaz’a, dayanağını hiç bir vakit esirgemeyen Federasyon Liderimiz sayın Erdem Eroğlu’na ve bayan güreşine hizmet eden herkese hayli fakat fazlaca teşekkür ediyorum” dedi.

Yasemin Adar Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası, 8-14 Mart 2022 tarihleri içinde Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda yapılacak.

DHA

Okumaya devam et...